3 mei 2016

11 juni: WEurope Festival in Amsterdam

Zaterdag 11 juni staat rood omcirkeld in de agenda’s. Dan vindt van 13:00 tot 20:00 uur namelijk het allereerste WEurope Festival plaats bij de Westergasfabriek in Amsterdam.

Het belang van Europese samenwerking voelen wij iedere dag. Als we oplossingen zoeken voor de vluchtelingencrisis, als we werken aan een nieuwe, duurzame economie en als we de strijd tegen belastingontwijking voeren.

Op het WEurope Festival kun je dialoog aangaan met:

Diederik Samsom, Politiek Leider
Marije Laffeber, PES Deputy Secretary General
Paul Tang, Delegatieleider voor de PvdA in het Europees Parlement
Kirsten Meijer, Internationaal Secretaris PvdA

Ze bespreken de grote opdrachten waar Europa voor staat, de hindernissen die moeten worden overwonnen én we vieren de diversiteit die Europa te bieden heeft. Met film, eten, dans, literatuur en muziek, bijvoorbeeld van cabaretduo Maartje & Kine.

Ook zijn er internationale gasten, Jan Royall (Lid van het Britse Hogerhuis voor de Labour Party en PES Vice-President), John Crombez (Partijleider sp.a België) en Franz-Josef Lersch-Mense (minister van Europese Zaken van Noordrijn-Westfalen). Ook de eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, is aanwezig voor een muzikale rondreis door Europa met Leon Verdonschot.

Toegang is gratis en iedereen is welkom, dus neem gerust je vrienden, studiegenoten en familie mee. Ga naar de website voor meer informatie en meld je aan.