Leer #5 Guido kennen!

Door Guido Dennenbroek op 15 maart 2018

Ik ben Guido Dennenbroek (60) en woon sinds mijn geboorte in Amstelveen. Ik ben opgegroeid in Randwijck en nu woon ik al 25 jaar samen met mijn vrouw in Waardhuizen, de kinderen zijn inmiddels uitgevlogen.
Zelf kom ik uit een politiek actief gezin, de interesse in de lokale politiek in Amstelveen kreeg ik mee van mijn moeder.
Naast de politiek ben ik actief bij de Jeu de boules vereniging Bulderbaan in Amstelveen.

In het dagelijks leven ben werkzaam als Senior Consultant bij een grote ICT-dienstverlener uit Utrecht. En ook daar ben ik naast mijn werk actief in de medezeggenschap.

Eerder ben ik al raadslid voor de Partij van de Arbeid geweest, toen voor de commissie Ruimte Wonen en Natuur. In deze commissie komen de voor mij aansprekende zaken aan de orde. Ik neem mijn besluiten vanuit een sociaal democratisch perspectief maar altijd met de focus op Amstelveen.
Als raadslid voel ik mij betrokken bij en luister ik naar wat de Amstelvener bezig houdt. Ik neem dat mee in mijn besluitvorming voor uw Amstelveen.

Waar wij als Amstelveners veel waarde aan hechten is een groene leefomgeving, veilige straten, speelplaatsen voor onze kinderen, ontmoetingsplekken voor jongeren en de bereikbaarheid binnen onze stad. De schaarse ruimte waar nog gebouwd kan worden moet zo worden ingericht dat ook de lager inkomens en startende jongeren in Amstelveen hun thuis kunnen vinden.

Als oudere ben je langer aangewezen op zelfstandig wonen, in je eigen vertrouwde omgeving blijven is natuurlijk fijn. Om veilig oud te worden wil de PvdA dat ouderen boven de 75 jaar ieder jaar worden bezocht door een zorginstelling.

Al die voorzieningen waar we in Amstelveen zo trots op zijn lijken zo vanzelfsprekend, maar met elkaar moeten we afspraken maken dat dit ook gewaarborgd blijft. Samen met mijn PvdA collega’s wil ik mij daar sterk voor maken. En wat is er mooier dan mee te bouwen aan de stad waar je bent opgegroeid!
Daarom moet u als inwoner van Amstelveen ook gehóórd en vertegenwóórdigd worden, bijvoorbeeld in onze wijkplatforms. Als raadslid kunt u mij dan ook de komende raadsperiode weer verwachten. De wijkplatforms zijn de uitgesproken organen om te vernemen wat er in Amstelveen leeft.

Ik hoop op uw stem op 21 maart!

Guido Dennenbroek

Guido Dennenbroek

Guido woont sinds zijn geboorte (1957) in Amstelveen, vanuit Randwijck, heeft enkele jaren in Groenelaan gewoond en vanaf 1988 in de wijk Waardhuizen. Guido is getrouwd en heeft twee kinderen die inmiddels al uitgevlogen zijn. Hij is werkzaam in de ICT als Senior Testlead en Voorzitter van de Onderdeelcommisie binnen dit bedrijf. Ook in andere

Meer over Guido Dennenbroek