Door op 27 januari 2014

Op pad in Keizer Karelpark-West: ontroering bij bewoonster

Kamerlid Khadija Arib is vandaag samen met Jeroen Brandes, lijsttrekker van de PvdA in Amstelveen, op pad gegaan in de wijk Keizer Karelpark –West om met bewoners te praten. Ook veel vrijwilligers van de Amstelveense PvdA zijn de wijk ingetrokken.

Lijsttrekker Jeroen Brandes: “Toen ik de Van der Hooplaan overstak, toeterde een vrachtwagenchauffeur en stak zijn duim op. Een mevrouw op leeftijd schoof de gordijnen opzij en glimlachte bij het zien van zoveel rode jasjes.
Maar die ene mevrouw uit Brazilië die blij was dat er daadwerkelijk geluisterd werd naar haar belevingen en haar ontroering toen zij mijn roos aannam… dat is waarom dit soort dagen zo speciaal zijn, en ook zo belangrijk voor ons zijn.”

In de gesprekken kwamen onderwerpen naar voren die de vrijwilligers door zullen geven aan de leden van de PvdA-fractie in de gemeenteraad. De aanwezige fractieleden beloofden ter plekke zaken aan de kaak te zullen stellen, zoals het achterstallige onderhoud van de woningen in deze wijk, en de overlast in bepaalde flats. En terecht!

Er waren ook positieve punten te benoemen, de bewoners roemen de rust, het groen andere zaken in de wijk.

Het PvdA-campagneteam zal de uitkomst van de gehouden enquêtes bekend maken via flyers die binnenkort in de wijk worden verspreid.

Dank aan alle bewoners in Keizer Karelpark-West. Samen maken we het mooier!

canvas2 canvas3 canvas4 canvas5