27 december 2020

PvdA Amstelveen wenst u een gezond en sociaal 2021!

De fractie en het bestuur van de PvdA Amstelveen wensen alle Amstelveners een gezond en sociaal 2021! Corona heeft ons laten zien hoe kwetsbaar we zijn. Als mens en als samenleving. Gezondheid en omkijken naar elkaar is onmisbaar. Wij hopen dat 2021 een beter jaar wordt. Dat het virus minder bepalend zal zijn, dat er minder mensen ziek worden en dat degenen die hard getroffen zijn er goed uitkomen. En dat de mensen die er niet zelfstandig bovenop kunnen komen op een eerlijke manier ondersteund worden. Dan gaan we een sociaal 2021 tegemoet.

Wensen voor de zorg

Fractievoorzitter Esther Veenboer doet een oproep om medewerkers in de zorg een hart onder de riem te steken. “Hulde aan onze zorgmedewerkers! Heb jij jouw wens voor de zorg al ingeleverd? Met de actie ‘Wensbomen voor de zorg’ steken we alle zorgmedewerkers een hart onder de riem. De wensen kunnen tot 29 december worden ingeleverd in elf kerstbomen bij de Amstelveense winkelcentra. Zie visitamstelveen.com”.

Mooie wensen

Voorzitter Anna Kaal: “Maak er wat van, zorg goed voor elkaar en houd vol!”. Vice-voorzitter Ad Verkleij hoopt dat we volgend jaar die digitale streaming wereld achter ons kunnen laten en samen gezond kunnen optrekken in een solidaire samenleving.

Raadslid Guido Dennenbroek zegt: “Denk ook eens aan iemand die je vergeten bent”. En team Uilenstede (Tadeo, Vera, Tim en Bente) wenst een jaar waarin jongeren, ouderen, werkenden, werkzoekenden en gewoon iedereen weer de dingen kunnen doen die ons blij en gelukkig maken.

Bestuurder Marion Timmers steekt iedereen een hart onder de riem die de feestdagen alleen moet doorbrengen.

Raadslid Arnout van den Bosch: “Laten we inspiratie putten uit het Kerstfeest voor een eerlijker, socialer en fatsoenlijker 2021”.

Burgerlid Marjon Oostveen hoopt dat we de lessen die corona ons geleerd heeft in de praktijk brengen. “Oog hebben voor de grote verschillen in onze samenleving en daar iets aan doen. Zodat iedereen een eerlijke kans heeft om mee te doen, zich te ontwikkelen en erbij te horen”.

Bestuurslid Willemijn Wittkämper wenst alle Amstelveners mooie lichtpuntjes in 2021. Bestuurslid Tadeo van Doren wenst iedereen een fijn samenzijn met je dierbaren tijdens de feestdagen.

Samen op naar een gezond en sociaal 2021!