17 oktober 2014

Stadsdorp Elsrijk initiatief krijgt vervolg

De recente Stadsdorp Elsrijk bijeenkomst over de wijze waarop in 2015 en volgende jaren de plannen rond de zorg gerealiseerd gaan worden krijgt een vervolg. Ook in de andere Amstelveense wijken zullen soortgelijke bijeenkomsten georganiseerd worden. 

2 oktober organiseerde Stadsdorp Elsrijk een bijeenkomst voor Elsrijkers om met wethouders Raat en Brandes om te praten over de wijze waarop in 2015 en volgende jaren de plannen rond de zorg gerealiseerd gaan worden.

Onder leiding van Elsrijker Michiel Bloem, gingen bewoners in het altijd gastvrije Nieuw Vredeveld met elkaar en met de Wethouders Raat en Brandes in gesprek over dit belangrijke onderwerp. De door Stadsdorp Elsrijk georganiseerde bijeenkomst in Nieuw Vredeveld  trok zo’n tachtig Elsrijkers. Op basis van prikkelende stellingen werd  geanimeerd gepraat over de vragen en opmerkingen die leven onder de
mensen.

Verheugd kunnen wij melden dat de gemeente zich door deze succesvolle bijeenkomst heeft laten inspireren om binnenkort soortgelijke bijeenkomsten te organiseren in alle Amstelveense wijken.

Bron: Amstelveen Dichtbij