Raadslid

Suzanne Piet

Burger en Samenleving

Mijn naam is Suzanne Piet, 22 jaar, kom uit Amstelveen en ik woon nu sinds kort in Amstelveen Zuid. Afgelopen jaar heb ik de functie van fractieassistent vervuld. Vervolgens heb ik mij volledig op onze campagne gestort als campagnecoördinator. Ik ben trots op het feit dat wij als PvdA onze drie zetels hebben mogen behouden! Sinds 29 maart ben ik raadslid in de gemeenteraad van Amstelveen. Een hele verantwoordelijkheid die ik met al mijn enthousiasme en ambitie zal aanpakken! Komende vier jaar vind ik het belangrijk dat de link wordt gelegd tussen wat wij regelen in de raad, naar de bewoners. Middels blogs zal ik proberen de gemeentepolitiek toegankelijk én leuk te maken!

In het dagelijks leven studeer ik voor Maatschappijleer-docent aan de VU. Verder vul ik mijn tijd met het geven van groepslessen bij het Sportcentrum VU op Uilenstede en HealthCity. Ik doe daarnaast vrijwilligerswerk voor de organisatie NivonJong.

Vanaf mijn zestiende ben ik lid van de PvdA. Ik denk dat er meer ruimte moet worden ingericht voor het sociale denken. In een wereld waar zo veel om geld draait is het belangrijk stil te staan bij het feit dat we er voor elkaar moeten zijn. Een wereld waarin iedereen gelijke kansen heeft en zijn steentje bijdraagt. Hier ga ik mij de komende vier jaar voor inzetten!