Bestuur

Het bestuur van de afdeling PvdA in Amstelveen is in de eerste plaats verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling. We organiseren bijeenkomsten over politieke onderwerpen voor de leden, heten nieuwe leden welkom en eren jubilarissen. We verzorgen de website en hebben een campagneteam voor de permanente campagne van de PvdA en een ombudsteam opgezet.

Als bestuur van de afdeling zijn we daarnaast verantwoordelijke voor een goede vertegenwoordiging van de PvdA in de Amstelveense politiek. In de aanloop naar de verkiezingen verzorgen we een kandidatenlijst en een verkiezingsprogramma. Na de verkiezingen ondersteunen we de PvdA-fractie in de gemeenteraad waar zij daarom vraagt.

In de derde plaats onderhouden we als bestuur de contacten met de partijgenoten in andere gemeenten, de provincie en op nationaal niveau.

Het bestuur wordt gekozen door de afdelingsvergadering en telt op dit moment vier leden.

Wil je meer weten, wil je een keertje langskomen of heb je belangstelling om mee te doen, neem dan gerust contact op met Ad Verkleij, secretaris: 06-51046989. Of stuur een mail naar acl.verkleij@gmail.com.