PvdA Amstelveen organiseert groot verkiezingsevenement op Uilenstede (2 maart)

27 februari 2023

In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen organiseert de PvdA op 2 maart een groot verkiezingsevenement op Uilenstede. De avond wordt georganiseerd door Uilenstedenaar Tim Wagelaar (22) die op de vierde plaats van de Noord-Hollandse PvdA-lijst staat.

Tijdens de avond zullen twee kandidaten voor de Eerste Kamer, Gabriël van Rosmalen en Monique Bekkenutte, spreken over het belang van die verkiezingen. De PvdA-lijsttrekker voor het waterschap Amstel, Gooi en Vecht, Bea de Buisonjé, licht toe wat er op het spel staat bij de waterschappen. Wethouder Marijn van Ballegooijen zal verder in gaan op de Amstelveense situatie. De avond wordt aan elkaar gepraat door Tim Wagelaar.

Naast de praatjes is het de bedoeling om er een gezellige en feestelijke avond van te maken. “Het is eigenlijk een groot voorrecht dat we 15 maart weer voor maar liefst drie bestuurslagen naar de stembus mogen. Dat mag best gevierd worden”, aldus Tim Wagelaar. Daarom wordt er die avond ook een pubquiz over de verkiezingen georganiseerd en is er een borrel met live muziek van de band de Gillende Keukenmannen. Iedereen is van harte welkom, ook mensen die niet op Uilenstede wonen of geen lid zijn van de PvdA.

Het evenement vindt plaats in Upper East (Laan van Kronenburg 7a) op 2 maart om 20:00. De avond is gratis toegankelijk.

————————————————————————————————————————————–

Noot voor de redactie: Voor verdere vragen kan contact opgenomen worden met Tim Wagelaar via 06 111 944 07 of [email protected].